Manifest Sobiranista a Molins de Rei

Manifest Sobiranista a Molins de Rei Baix Llobregat ANJI

 

El passat divendres 15 de maig, vam celebrar a Molins de Rei un acte de compromís amb les forces sobiranistes de la comarca: JERC i JNC. Cal afegir que Arran no va tenir temps de decidir quina era la seva participació el respecte i per això no van assistir a l’acte.

Com a ANJI Baix Llobregat creiem que per a les eleccions municipals era important que es fes visible la unitat a nivell comarcal entre les joventuts dels partits que actualment estan clarament possicionats a favor del procés. És a dir, com a entitat transversal, som conscients que recau en nosaltres la tasca d’obrir espais de diàleg i confluència entre la diversitat ideològica que caracteritza no només el procés, sinó també tota la societat catalana. Per tant, la signa d’un manifest de compromís era una manera de posar relleu els punts en comú que comparteixen i a què es comprometen les diferents forces sobiranistes de la comarca.

L’acte constà d’una breu presentació, la lectura del manifest i les intervencions de l’Albert Esteller en representació de les JNC del Baix Llobregat i l’Aniol Costa en representació de les JERC del Baix Llobregat. Es va posar l’èmfasi en la necessitat de treballar plegats, sobretot a la nostra comarca.

Deixa un comentari